בשר בקר ברוטב עגבניות ושמן זית ויטמינים

סיכום ויטמינים חשובים
קבוצה איי: 1.29    קבוצה בי: 3.85    ויטמין סי: 3.6

ויטמינים ומינרלים

ויטמינים במוצר בשר בקר ברוטב עגבניות ושמן זית

ערכים עבור 100 גרם

ויטמין A 0 מ"ג

ויטמין A RE 1.29 מ"ג

ויטמין B1 0.04 מ"ג

ויטמין B2 0.09 מ"ג

ויטמין B3 2.23 מ"ג

ויטמין B6 0.22 מ"ג

ויטמין B12 1.27 מ"ג

ויטמין C 3.6 מ"ג

ויטמין D מ"ג

ויטמין E 0.58 מ"ג

חומצה פולית 9.51 מ"ג

בטא-קרוטן 16.89 מ"ג

סידן 17.96

ברזל 1.27

מגנזיום 11.88

זרחן 106.45

אשלגן 273.35

נתרן 400.37

אבץ 3.29

נחושת 0.08

חומצה בוטירית 0 מ"ג

חומצת אמינו 0 מ"ג

חומצה קפרילית 0 מ"ג

חומצה לאורית 0.01 מ"ג

חומצת Myristic 0.18 מ"ג

חומצה פלמיטית 1.81 מ"ג

חומצה סטארית 0.75 מ"ג

חומצה אולאית 5.06 מ"ג

חומצה לינולאית 0.53 מ"ג

חומצה ארכידונית 0.02 מ"ג

חומצה דוקוסהקסנואית 0 מ"ג

חומצת Palmitoleic 0.34 מ"ג

חומצה פרינרית 0 מ"ג

חומצה אורגנית Gadoleic 0.02 מ"ג

חומצה איקוסאפנטאנואית 0 מ"ג

חומצה ארוקית 0 מ"ג

חומצה דוקוספנטאנואית 0 מ"ג

סיכום ערכים תזונתיים ל-100 גרם
קלוריות: 141.45    שומנים: 9.82

ערכים תזונתיים

הרכב תזונתי של בשר בקר ברוטב עגבניות ושמן זית

ערכים עבור 100 גרם

קלוריות 141.45 קק"ל

כולסטרול 26.17

שומן כולל 9.82 גרם



לרשימת הערכים התזונתיים

תגיות: בשר, בקר, ברוטב, עגבניות, זית,